Já a copywriting

Abych byla upřímná, nikdy jsem si nemyslela, že copywriting se stane součástí mé práce. Ano, vždycky jsem ráda psala. Ale bylo to spíš pro duši než ve formě výdělku. V moderním světě se však musíme přizpůsobit a odpovídat době. Moje první kroky v copywritingu byly v angličtině. Zpočátku to byly jednotlivé objednávky a o něco později se četnost této aktivity rozrostla na běžnou. Jedná se skutečně o velmi kreativní proces. Stejně jako umělci, spisovatelé a básníci mají i textaři přítelkyni zvanou “kreativní múza”.

Ale v tomto článku se s vámi chci podělit o můj koníček – copywriting. Jde o svatební copywriting. Jedná se o tak vzrušující aktivitu, při které můžete rozvíjet svou fantazii. V jistém smyslu to lze přirovnat k seskoku padákem. Pracuji s úžasnou rodinou fotografů z Charlestonu (charlestonfotoart) a uvědomuji si, že mě tato aktivita baví stále více. Zdá se mi, že toto téma je blízké každé ženě. Samostatné detaily a prvky svatby jsou vpleteny do nádherného příběhu.

Jsem ráda, že jsem se ocitla v tomto konkrétním výklenku. V Charlestonu jsem nikdy nebyla, ale někdy se mi zdá, že díky spolupráci s charlestonfotoart znám téměř všechny jeho památky a město jako celek.